Senaste nytt
2017-06-26
Ny medarbetare...
Tommy Englund, våran nya servicetekniker på verkstan. Konstapel Tommy kommer närmast från Polisen som varit hans arbetsgivare senaste åren. Tommy är social kille som har mycket energi och är väldigt driftig och tekniskt kunnig, som kund kommer du att träffa Tommy vid service och andra tillfällen och du kan fråga efter "konstapeln" som Tommy själv kallar sig  Vi hälsar Tommy välkommen till Norrkust Caravan! Vi hoppas du kommer trivas med dessa nya arbetsuppgifter och utmaningar

2017-01-04
Nya kontor...
Under mellandagarna har vi hunnit bygga 4st nya försäljningskontor närmare entrén. Det blev riktigt fint

2017-01-02
Ny medarbetare...

Vi förstärker med ny medarbetare. Vi hälsar Jonas Öberg välkommen till Norrkust Caravan! Jonas kommer att jobba på verkstan med både husbilar och husvagnar. Jonas har öga för finliret så hans fokus kommer att ligga på inredning och finlir kring detaljer. Jonas har även andra tekniska kunskaper som vi kommer ha stor nytta av. Välkommen till Norrkust Caravan Jonas!

2016-12-22
Ny medarbetare...
Vi förstärker med fler damer :) Vi hälsar våran nya medarbetare Anna-Maria välkommen! Anna-Maria kommer att jobba som säljare hos oss och hon är en mycket trevlig och positiv dam.
Välkommen till Norrkust Caravan Anna-Maria!

2016-12-01
Fyrpelarlyften...
Nu har vi fyrpelarlyften på plats i verkstan